ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ &ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής κυμαίνεται μεταξύ 2-7 εργάσιμων ημερών, από την ώρα που θα λάβετε το αντίστοιχο email επιβεβαίωσης, ανάλογα πάντα και με την διεύθυνση αποστολής.

Σε περιόδους υψηλής κίνησης ενδέχεται να επηρεαστεί ο χρόνος της αποστολής.

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παράδοση στην κατοικία σας ή σε εναλλακτική διεύθυνση: τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€.

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες σχετικά με τις επιστροφές.

ΠΩΣ  ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ? :

οι επιστροφές προιόντων θα γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημας στο mail info@electrotechplus.gr και εντός 10 ημερών. Το προιόν θα πρεέπι να έιναi σε άριστη κατάσταση όπως και η συσκευασία του.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Αν αλλάξατε γνώμη για μία αγορά σας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Αν το λάθος είναι δικό μας, αν δηλαδή παραλάβατε λάθος προϊόν ή ελαττωματικό προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς τους ίδιους. Το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ;

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και στο φυσικό μας κατάστημα,.Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

H επιστροφή γίνεται πάντα με το ίδιο τρόπο που είχε πραγματοποιηθεί η αρχική συναλλαγή. Προσοχή, τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.