Υπηρεσίες

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δέσμευσή μας η συνέπεια. Υπογραφή μας η ποιότητα. Χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα σας με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό άριστης ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση με κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες.

Στόχος μας; Κάθε πελάτης να είναι και να παραμείνει πρώτα και από πάνω από όλα φίλος μας. Γι’ αυτό, νιώθουμε και δείχνουμε γνήσιο προσωπικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες της κατοικίας ή της επιχείρησής σας σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Ποιοι Είμαστε

Με χρόνια πείρας σε κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την παραδοσιακή εικόνα του «ηλεκτρολόγου της γειτονιάς», με το ζεστό χαμόγελο και τη στενή προσωπική σχέση, με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αξιοπιστία που απαιτεί κάθε σύγχρονος καταναλωτής και επαγγελματίας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Επειδή συνδυάζουμε μεγάλη πείρα, γνήσιο προσωπικό ενδιαφέρον και εξαιρετική ποιότητα ηλεκτρολογικών υλικών με ταχύτατη εξυπηρέτηση και συνέπεια στην ώρα και τις συμφωνίες μας!

Οι Υπηρεσίες μας

Έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και, προπάντων, πείρα για πλήθος ηλεκτρολογικών εφαρμογών σε διάφορους τύπους κτιρίων και επιχειρήσεων.
Αναλαμβάνουμε (μεταξύ άλλων):

 • Οικιακές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τόσο σε νεόδμητες οικοδομές, όσο και σε παλαιότερα κτίρια, τα οποία χρειάζονται ηλεκτρολογική ανακαίνιση.
 • Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 • Ηλεκτρολογικές επιδιορθώσεις.
 • Εγκατάσταση φωτισμού και φωτιστικών συστημάτων.
 • Εργασίες ηλεκτροδότησης.
 • Εγκαταστάσεις κυκλωμάτων ασθενών και ισχυρών ρευμάτων.
 • Σύνδεση μηχανημάτων και τεχνολογικού εξοπλισμού.
 • Ηλεκτρολογικό έλεγχο και έκδοση σχετικών πιστοποιήσεων και αδειών.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις ανάγκες σας σε κάθε περιοχή της Αθήνας αλλά και σε όλη την Αττική!

Τα Πάντα γύρω από τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις σύγχρονες ηλεκτρολογικές ανάγκες, είτε πρόκειται για ένα μικρό νοικοκυριό, είτε για μεγάλη επιχείρηση, βιοτεχνία ή κατάστημα, προσφέρουμε στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις:

 • Ηλεκτρολογικά καλώδια παντός τύπου.
 • Εργαλεία και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
 • Είδη φωτισμού.
 • Προϊόντα ηλεκτροδότησης: από πολύπριζα και διακόπτες κάθε τύπου, έως dimmers, εξειδικευμένα βύσματα και αντάπτορες.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την αγορά, και φροντίζουμε πάντοτε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις δικές σας ανάγκες – και τη δική σας τσέπη!

Tο πολυτιμότερο πράγμα στο κατάστημά μας; Η προθυμία μας να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, σε προσιτή τιμή.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις ανάγκες σας σε κάθε περιοχή της Αθήνας αλλά και σε όλη την Αττική!

Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε κοντά σας!

Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα ή δείτε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων και του ηλεκτρολογικού μας εξοπλισμού μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.